Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

A BOOM (Book Of Our Memories) Egy videók és képek lejátszására alkalmas exkluzív digitális emlékkönyv, 7″-os érintõ IPS kijelzõvel, 4gb belsõ memóriával, választható borítóval és egyénre szabható felirattal vagy logóval.

Írjon Nekünk az info@myboom.hu email címre és igyekszünk a lehetõ leghamarabb válaszolni.

Egyszerûen csatlakoztassa a videokönyvet bármely számítógéphez, laptophoz a mellékelt micro USB-kábellel, és töltse fel videóját vagy fotóját az eszközre ugyanúgy, ahogyan azt bármely más USB-meghajtóra, pendrive-ra tenné. Könnyedén húzhat rá új fájlokat, vagy törölheti a régi tartalmakat róla.

Természetesen. A BOOM USB-eszközként mûködik, így tetszõleges számú videót képes betölteni az eszközre egészen 4 GB-ig.

A BOOM az összes szabványos videofájl-formátummal mûködik: MOV, MP4, M4V, AVI, MKV, WMV, MPG, MPEG és még sok más. Az emlékkönyv azonban nem játssza le a 4K-s videókat vagy az 1920 × 1080-nál nagyobb felbontású formátumokat. Javasoljuk az 1280 x 720 as (16:9) képkocka szélességet és magasságot. A konvertálással, szerkesztéssel kapcsolatban bõvebb információt talál az errõl szóló blog cikkünkbõl vagy fordulhat bizalommal elérhetõségeinken.

A Video Book 2500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely akár 4 órányi videó lejátszására is képes teljes feltöltéssel. A Video Book akár 12 hónapot is kibírhat teljesen feltöltve és készenléti (zárt) állapotban. Minden videokönyvet félig feltöltve szállítunk, ezért javasoljuk, hogy használat elõtt töltse fel teljesen. A Video Book micro-USB töltõporttal rendelkezik a könyv jobb alsó részén. Egyszerûen csatlakoztassa a mellékelt micro-USB-kábelt a porthoz, a másik oldalát pedig egy számítógéphez vagy egy szabványos USB-töltõhöz vagy adapterhez.

Az emlékkönyv kinyitása után pár másodperccel automatikusan elindul az elsõ videó, kép vagy slideshow. A továbbléptetéshez, megállításhoz, beletekréshez, és a hangerõ állításához használja az érintõkijelzõn található jeleket.

NE FORMÁZZA AZ ESZKÖZT! Ez tönkreteszi az általunk használt szoftvert, és érvényteleníti a garanciát. Ha fájlokat szeretne eltávolítani a BOOM alkalmazásból, válassza ki a törölni kívánt fájlokat, és helyezze át a kukába. Ezt követõen egyszerûen ürítse ki a számítógép, laptop kukáját, mielõtt leválasztja a BOOM programot és kihúzza az USB-kábelt.

Ha a „NO FILES FOUND” hibaüzenetet lát, lehet, hogy nem kompatibilis videofájlt töltött fel a BOOM-ra. Ellenõrizze, hogy a videója NEM 4K és legfeljebb 1920 × 1080 felbontású. A nagyobb videóformátumok nem játszhatók le az eszközön. A videó felbontását a fájlinformációk megtekintésével ellenõrizheti. Mac rendszeren kattintson a jobb gombbal a videofájlra, és válassza a „Get Info” lehetõséget. Itt a felugró ablakban találja a videó méreteit (lehet, hogy meg kell nyitnia a „További információk” nyilat a videó méreteinek megtekintéséhez). PC-n kattintson jobb gombbal a videofájlra, válassza ki a tulajdonságokat a legördülõ menübõl. A „videó tulajdonságai” képernyõn válassza ki a „részletek” fület. A „részletek” lapon látható a videó felbontása.

Természetesen. Bõvebb információért írjon nekünk az info@myboom.hu email címre hogy mihamarabb megvalósíthassuk elképzelését.

Igen. Fényképek feltöltése a videokönyvbe ugyanolyan egyszerû, mint a videók feltöltése. A fotók alapvetõ diavetítésként jelennek meg a videók után. Javasoljuk, hogy adjon hozzá egy .mp3 hangfájlt, hogy háttérzene is legyen a diavetítésben!

Országosan INGYENES szállítást biztosítunk és megrendelés beérkezésétõl számított 5-7 munkanapon belül teljesítjük.

Elkötelezettek vagyunk az Ön elégedettsége és Termékeink minõsége mellett. Minden termékünkre 6 hónap korlátozott garancia vonatkozik, amely fedezi az anyag- és gyártási hibákat. Ez a garancia a vásárlás napjától érvényes, és nem ruházható át. Ha úgy gondolja, hogy terméke hibás, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk. Együttmûködünk Önnel, hogy meghatározzuk a hiba okát és azt, hogy a garancia vonatkozik-e rá. Ha úgy találjuk, hogy a reklamáció megalapozott, a terméket ingyenesen megjavítjuk vagy kicseréljük. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a garancia nem vonatkozik a normál kopásra, a helytelen használatból vagy gondatlanságból, illetve a balesetek vagy természeti katasztrófák által okozott károkra. A termék visszaküldésével vagy szállításával kapcsolatos költségeket sem vállaljuk. A jótállással kapcsolatos reklamációhoz forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@myboom.hu címen. Az igény feldolgozásához szükségünk lesz a rendelési számra és a vásárlást igazoló dokumentumra. Még egyszer köszönjük, hogy termékünket választotta. Nagyra értékeljük bizalmát, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kiváló minõségû termékeket és kiváló ügyfélszolgálatot biztosítsunk Önnek.

Nagyon fontos, hogy érkezéskor ellenõrizze megrendelését. Abban a nagyon ritka helyzetben, amikor rendelése sérülten érkezik meg, a BOOM kicseréli a tételt, vagy ha nem áll rendelkezésre csere, a teljes vételárat visszatéríti. Kérjük, hogy minden küldeményt a beérkezéstõl számított 3 munkanapon belül ellenõrizzen. Minden kárt jelenteni kell 3 munkanapon belül, hogy jogosult legyen a visszatérítésre vagy a cserére: info@myboom.hu Ha egy tételt sérültnek talál, õrizze meg az összes csomagolást és a terméket is. További Kérdése van? Írjon Nekünk: info@myboom.hu

A fizetés előtt a PÉNZTÁR menüpontban találhatóak azok a kitöltendő részek ahol meg tudja adni a kívánt szöveget illetve be tudja illeszteni a videója linkjét, amennyiben azt szeretné, hogy mi töltsük rá a készülékre a szállítás előtt. Amennyiben saját tervezésű logót, egyéb feliratot szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén. 

Mivel a termék egyedi elképzelések alapján, saját felirattal,  vagy  logóval készül, sajnos ez a lehetőség jelenleg nem kivitelezhető. Megértésüket és bizalmukat előre is Köszönjük!