Videó az emlékkönyvbe? De hogyan?

MyBoom-blog-video-1

Számos olyan helyzet adódhat, amikor egy videót más formátumba szeretnénk konvertálni. Legyen szó egy YouTube videó letöltésérõl vagy egy saját felvételünk átalakításáról, egy jó videókonvertáló program elengedhetetlen lehet. A jó hír az, hogy számos ingyenesen letölthetõ, online használható magyar nyelvû videókonvertáló program áll rendelkezésünkre. Ebben a cikkben bemutatjuk ezeket a programokat, hogy könnyedén kiválaszthassa, melyik a legmegfelelõbb az igényeihez.

A BOOM az összes szabványos videofájl-formátummal mûködik: MOV, MP4, M4V, AVI, MKV, WMV, MPG, MPEG és még sok más. Az emlékkönyv azonban nem játssza le a 4K-s videókat vagy az 1920 × 1080-nál nagyobb felbontású formátumokat. Ha olyan professzionális szerkesztõszoftvert használ, mint a Final Cut Pro vagy az Adobe Premiere, javasoljuk, hogy a következõ beállításokkal exportálja videóit: MP4 fájlformátum H.264 kodekkel. 1920×1080 maximum felbontás. Bitráta 4-8 Mbps. Képkockasebesség maximum 30fps. Néhány ingyenesen hásználható, letölthetõ videókonvertáló program:

OnlineVideoConverter (onlinevideoconverter.com): A OnlineVideoConverter egy egyszerûen használható online szolgáltatás, amely lehetõvé teszi a videók letöltését és konvertálását különbözõ formátumokba, például MP4, AVI, és még sok más. Egy egyszerû felülettel rendelkezik, ahol csak be kell másolni a videó URL-jét, majd kiválasztani a kívánt formátumot.

Any Video Converter (any-video-converter.com): Az Any Video Converter egy ingyenesen letölthetõ program, amely Windows és macOS rendszereken is használható. Képes számos különbözõ videóformátum közötti konvertálásra, és könnyen kezelhetõ. Magyar nyelvû felhasználói felülete segít az egyszerû használatban. 4K Video Downloader (4kdownload.com): A 4K Video Downloader lehetõvé teszi online videók letöltését, és támogatja a videók konvertálását MP4, MKV és más formátumokba. Magyar nyelvû felhasználói felülete könnyen értelmezhetõ, és a program sokoldalú funkcionalitást kínál.

Freemake Video Converter (freemake.com): A Freemake Video Converter egy másik ingyenesen letölthetõ eszköz Windows számítógépekre. Képes a videók konvertálására, letöltésére és DVD-készítésre is. Magyar nyelvû támogatást is nyújt, így könnyen használható hazai felhasználók számára.

Online Uniconverter (media.io): Az Online Uniconverter egy további online videókonvertáló eszköz, amely támogatja a videók átalakítását különbözõ formátumokba. Az oldal magyar nyelvû, így könnyen eligazodhat a konvertálás folyamatában. Ezek az ingyenesen elérhetõ, online használható magyar nyelvû videókonvertáló programok lehetõvé teszik, hogy könnyedén átalakítsa videóidat a kívánt formátumokba. Az igényeidtõl függõen választhat közülük, és élvezheti a videók konvertálásának egyszerûségét és hatékonyságát.

Van Egy Jó Hírünk!!!!!! 🙂

Amennyiben Szeretné, vásárlás esetén Csapatunk DÍJMENTESEN átalakítja, és szállítás elõtt feltölti az Ön Emlékkönyvére videóját. A Pénztár menüpont alatt tálható ………………. Feliratnál másolja be YouTube, Vimeo, Dropbox, Google Drive linkjét vagy pedig küldje el nekünk emailben és igyekszünk 24 órán belül válaszolni,igényét teljesíteni. További segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk Bizalommal elérhetõségeinken, vagy látogasson el GYIK menüpontunkra, ahol választ kaphat az általánosságban felmerülõ kérésekre. Köszönjük a Bizalmát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

MyBoom-blog-video-1

Videó az emlékkönyvbe? De hogyan?

Számos olyan helyzet adódhat, amikor egy videót más formátumba szeretnénk konvertálni. Legyen szó egy YouTube videó letöltésérõl vagy egy saját felvételünk átalakításáról, egy jó videókonvertáló program elengedhetetlen lehet. A jó hír az, hogy számos ingyenesen letölthetõ, online használható magyar nyelvû

Tovább olvasom »
MyBoom-blog-karacsony-1

Karácsonyi ajándékot keres? Van egy ötletünk…

A karácsony az év legcsodálatosabb és legmeghatározóbb időszaka, amikor a szeretet és az összetartozás ünnepeit ünnepeljük. A megfelelő ajándék kiválasztása sokszor kihívást jelent, de van egy lehetőség, amely mindenkit elvarázsolhat – az exkluzív digitális emlékkönyv. Miért is lehet ez a

Tovább olvasom »